Äventyr,  San Diego

Sälar, pelikaner och den döda datorn

Jag har börjat acceptera att min laptop nog är död för evigt, och det är förstås himla sorgligt med tanke på att jag inte ens har haft den i ett år. Men jag har i alla fall en backup på allt viktigt, så det hela är olägligt snarare än katastrofalt. På den mer positiva fronten har jag köpt en ny kamerasladd, så jag kan äntligen dela med mig av senaste tidens bilder.

Min kära mor är ju som bekant på besök, och igår tog jag med henne till La Jolla Cove där det kryllar av vilda sälar, pelikaner och jordekorrar. Har man tur kan man få syn på en och annan delfin eller gråval också, men de är inte lika sociala som sälarna. Ungefär så här såg det ut… (och nu kommer det ett helt gäng bilder, men ni var så många som ville se mer bilder i bloggen så ni får skylla er själva!)

0 Comments

  • charlie

    hahaha. stop if a seal looks at you! Otroligt kul. Hur länge är det meningen att en ska stå still. Är det ok att fortsätta gå om sälen tittar bort en stund? 🙂

  • Gunnie

    Vilken härlig dag det var!! Tillbaka i Sverige igen med snövarningar, minusgrader på nätterna och brustna drömmar om en varaktig vår, förstår jag mer och mer varför du valt att bo i San Diego!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *