Irritationsmoment

This is a call for Seymour Butz

Jag fick ett så himla konstigt samtal häromdagen, sen glömde jag bort det, och nu kom jag på det igen och tänkte att jag nog måste dela med mig.

Egentligen var det ett missat samtal, och när jag ringde upp fick jag ett inspelat meddelande som sa typ: Det här är Midtown Health Clinic och om du har fått ett samtal från det här numret betyder det att du finns med på en lista över folk som är i riskzonen för att ha smittats med en sexually transmitted disease. Du bör göra detta och detta för att se till att du inte är smittad, samt skicka in namnen på alla du har haft sexuellt umgänge med under de senaste så och så många månaderna. Bla bla, och så vidare.

Eh, okej?

Sen slutade meddelandet med en helt annan röst som sa något i stil med: “This message is sponsored by HumorHotlines.com”. Och då var jag ju tvungen att googla, och det här är tydligen meddelandet som någon tyckte att det var kul att busringa mig med. Jag har fortfarande ingen aning om vem av mina vänner (eller ovänner) som ligger bakom, men jag planerar redan en hämnd som inte är nådig när jag får reda på det.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *