Irritationsmoment,  Tatueringar och sånt

Fat kid foot

Alltså, min jäkla fot. Efter tatueringssittningen i söndags svullnade både benet och foten upp ganska rejält, vilket är förståeligt efter tre timmars blodigt karvande. Det som är lite märkligare är att svullnaden på benet gick ner efter någon dag, medan foten – som inte ens är direkt i närheten av den läkande tatueringen – fortfarande är ungefär dubbelt så stor som vanligt. Det gör inte ont eller så, men det stramar lite och känns som att min hud är ett par storlekar för liten för den här bautafoten. Som för övrigt knappt får plats i mina vanliga skor.

På inrådan från vänner som är pre-med sov jag med foten på en kudde hela natten, så idag är det lite bättre än igår. Har det inte gått över innan nästa vecka så tar jag eventuellt och haltar iväg till doktorn.

0 Comments

 • emma sofie w

  OJ. Tycker definitivt du ska halta iväg till doktorn om det inte blir bättre inom de närmsta dagarna. Känns ju lite konstigt att den sväller upp där när vaden är tatuerad? Och, känslan av att foten är för stor för skinnet – otroligt jobbig grej!

 • Agnes

  Gammalt inlägg men kom och tänka på det igår. Jag tatuerade nämligen foten igår, tre timmar efter tatueringen var klar så hade hela foten svullnat upp till 3 gånger så stor som vanligt. Sov också med den i högläge och idag är svullnaden något mindre, men jösses vilken klumpfot. Nästa tatuering på den andra foten är bokad till november.. Hur sjutton ska jag få på mig skor då? Nu funkar det ändå med ballerinaskor 😛 Men det var ändå sjukt smärtsamt att tatuera foten, värsta tatueringen hittills.

  • Cinderalley

   Ha! Lustigt sammanträffande eftersom min fot var helt svullen igen hela förra veckan, fast denna gången pga ett spindelbett och inte tatuering. Men håller med, foten är värsta stället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *