Livet är en fest,  Musik

Favoritbandspeppen

Imorgon kväll sticker jag alltså till Vegas för fyra dagars punkspelningar, öldrickande och poolhäng, vilket om ni frågar mig är några av de bästa grejerna som finns. Och allra mest peppad är jag nog ändå på musiken.

Så här är det nämligen – det finns tre band i hela världen som jag räknar till mina absoluta favoritband.

Ett av dem, Against Me!, har jag sett ett helt gäng gånger och ska se igen i San Diego imorgon kväll innan jag åker till Vegas. Ett annat av dem, Leftöver Crack, spelade på Punk Rock Bowling förra året, och jag har även sett dem live i till exempel London och Berlin.

Det tredje bandet är The Beltones, ett litet punkrockband från Florida som så vitt jag vet bara släppte två (helt fantastiska) fullängdsalbum och sen splittrades – men som har återförenats igen under de senaste åren. Och jag har aldrig sett dem live! Så att säga att peppen är skyhög är dagens underdrift. Den här helgen har ur ren musikaspekt potential att bli den bästa helgen någonsin. Om den här veckan bara kunde sluta gå så långsamt, fredag kväll kan liksom inte komma snabbt nog.
 

PS. Medan jag skrev det här inlägget knackade det på dörren, och jag fick ett paket innehållandes den sprillans nya bikini jag beställde förra veckan enbart med helgens poolpartyn i Vegas i åtanke. Håll tummarna för att den passar!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *