Livet är en fest,  Nattliga bravader,  Vardagsanekdoter

Helgen som gick

Jag har bestämt mig för att inte dricka på ett tag, mest för att jag har börjat bli så ruskigt bakfull på sistone. I tisdags var jag till exempel ute en liten stund och drack tre ynka öl, och nästa dag mådde jag så dåligt att jag var tvungen att gå och lägga mig direkt efter jobbet och sova 14 timmar i sträck, och så kan vi liksom inte ha det, oavsett hur trevligt det är med öl.

I alla fall. Det fina med den temporära nykterismen är att jag har haft en sjukt produktiv och bra helg – och jag har både kommit i säng och vaknat i skälig tid, vilket inte är en helt vanlig helgprocedur i det här hushållet. Och ungefär såhär såg helgen ut genom Instagram…


1. Jag och Tyler var och såg nya superhjältefilmen The Avengers i fredags, med obligatorisk Mexikansk snabbmat efteråt.
2. I lördags snurrade jag upp håret och gick på poolparty!


3. Det var Cinco de Mayo, en högtid som alla mina mexikanska vänner kallar för en gringo holiday. För att det mest är en ursäkt för vita collegekids att åka till Tijuana och dricka tequila. Vi firade i alla fall med kombinerad inflyttningsfest och Cinco de Mayo-fiesta hemma hos Marcelo och Sarah.
4. Sen gick jag och hängde med mina nyfunna grannar i deras tatueringsstudio, där grabbarna hade ett något suspekt dansparty.


5. Söndagen började trevligt nog med att min mekaniker kom förbi och fixade min hoj, som inte har velat starta på flera veckor.
6. Jag firade med att ta en motorcykeltur runt North Park med Mel.


7. Söndagseftermiddagen avslutades med tatueringstid hos Johnny. Ni får se resultatet så fort svullnaden har gått ner.
8. Och katterna var söta som vanligt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *