Livet är en fest,  Musik

Ingenting

Den här helgen har jag gjort något som jag inte kan minnas sist jag gjorde – nämligen ingenting. Jag har inte varit på några spelningar eller fester eller druckit en droppe alkohol eller gjort något annat spännande, och dessutom inte träffat en enda människa. Istället har jag varit hemma och lagat en massa god mat, sytt om ett gäng kläder, hängt med katterna, och kollat på film och nästan hela första säsongen av The Killing. Efter att över huvud taget inte ha använt min TV på flera månader har det där mediasystemet gjort mig en smula förslappad. Men det är skönt, för en gångs skull, att inte vara ute och ränna hela tiden.

Men eftersom jag börjar bli en smula uttråkad nu passar det bra att jag åker till Anaheim tillsammans med min granne Gavin och hans gudfar (som är en gammal punkare i 60-årsåldern) om ett par timmar. Vi ska på launchpartyt för Warfest, där bland andra The Briggs spelar. Det är en heldagsgrej som äger rum precis vid Disneyland, och det är strålande sommarväder ute så jag är inte alls ledsen över att behöva lämna lägenheten. Inte alls.

0 Comments

    • Cinderalley

      Nja alltså jag vet inte. Har som sagt sett nästan hela första säsongen nu, och är absolut inte övertygad. Har mest fortsatt kolla just för att ALLA säger att den är så bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *