Äventyr,  Livet är en fest,  Resor

Punk Rock Bowling 2012, dag 2


Andra dagen i Vegas vaknade jag klockan halv åtta på morgonen hemma hos mina nyfunna vänner från kvällen innan. Jag skojar inte när jag säger att de bodde i världens bästa hus, med ett gäng hästar, hundar, katter, höns, fåglar, reptiler och andra djur. Dessutom blev jag serverad mimosas vid poolkanten till frukost. Klagar INTE.
Sen tog jag mig tillbaka till downtown Vegas och hotellet, och bytte om för att gå på dagens andra poolparty, som var lite mer livat än det första. Det var kö runt kvarteret för att ens bli insläppta, men vi tog oss in i alla fall lagom till att Real McKenzies körde ett akustiskt set precis vid poolkanten. Poolmoshpit!


Efter att ha varit ute i den gassande ökensolen precis hela dagen gick jag och tog en tupplur på hotellet. Vaknade precis i tid för att hinna gå och se Beltones som var sååååå himla bra.


Det fina med Las Vegas så här års är att det aldrig blir kallt – kvällarna är alldeles varma långt efter att solen har gått ner. Så hela det här gänget stannade ute hela natten och såg till exempel Old Man Markley, Street Dogs, Cockney Rejects och Rancid innan det var dags att gå hem och däcka igen.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *