Bra saker,  Konsumtionsglädjen

Saker jag har köpt idag

1. Konsertbiljett till Against Me! i San Diego
Jag köpte nya numret av Rolling Stone så fort det kom ut i fredags, och kastade mig över artikeln om Tommy Gabel/Laura Jane Grace. Och den gav mig om möjligt ännu mer respekt för Laura Jane och hennes helt fantastiska fru, som jag numera har en liten girl crush på. Så innan jag sticker till Vegas och Punk Rock Bowling nästa fredag går jag och ser Against Me! spela förband till The Cult. Kommer bli hur bra som helst.

2. En ny dator!
Min gamla skruttiga jobbdator har legat på dödsbädden och rosslat lite för länge för att det ska kännas ok. Efter att ha bytt ut videokort och sladdar och allt möjligt annat utan förbätting gav jag helt enkelt upp och köpte en ny. Det är första gången jag köper en sprillans ny stationär dator någonsin, och hittills är jag sjukt nöjd. Detta är för övrigt det första blogginlägget från nya datorn!

3. Konsertbiljett till The Briggs i Anaheim
När jag precis hade flyttat till Kalifornien spelade The Briggs här i krokarna jämt och ständigt, och jag var och såg dem live var och varannan helg. Sen tog de av för mig okända anledningar ett alldeles för långt uppehåll – och jag har med jämna mellanrum kikat in på deras hemsida för att se om de uppdaterat med nya turnédatum. Och helt plötsligt ska de spela igen! Jag är alltså ganska peppad på att få gå på svängigt punkrockdansparty i Downtown Disney på söndag.

4. Den här t-shirten:

Hade spenderarbrallorna på mig och kände att det var lika bra att passa på att klicka hem en sjukt snygg tischa med ett grymt band när jag ändå höll på.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *