Bra saker,  Vardagsanekdoter

Vardagsrum 2.0

Jag har som bekant just köpt en ny monsterdator och har därför lite sett fram emot att ta ut min gamla skruttiga Dell till en övergiven plats och gå helt Office Space på den. Men sen kom jag på bättre tankar, och istället har jag nu uppgraderat mitt vardagsrum med ett litet mediasystem. Jag kopplade tv:n till den gamla datorn, och den gamla datorn till stereon, och så drog jag en internetkabel över halva lägenheten så att datorn dessutom är uppkopplad – så nu kan jag både surfa, lyssna på musik och streama filmer och serier direkt i tv:n med helt grymt ljud.

Och vill ni veta det bästa av allt? Stereon och högtalarna hittade jag i en gränd, tv:n fick jag gratis av min chef som hade tänkt slänga den, och datorn är en kontorslånedator som jag inte heller har betalat någonting för. Alltså, kostnad för hela mediasystemet = noll kronor. Score!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *