Äventyr,  Mexico,  Resor

¡Viva Mexico!

I söndags åkte jag, Lisa, Ilse och Laura på en liten spontan dagstur till Mexico. Lisa och Ilse åkte ner för att äta billig hummer, medan jag och Laura mest hängde på för äventyrets skull. Enligt väderprognosen skulle det vara över 30 grader och strålande solsken i Rosarito, men när vi kom ner var det kanske 20 grader och alldeles grått. Men det gjorde inte så mycket, vi hade kul ändå.


Hummerätarna med sin hummer

Vi vegetarianer fick nöja oss med quesadillas och Corona

Efter maten ville Lisa, som är katolik, gå in i ett kapell. Jag blir alltid helt obekväm i religiösa sammanhang så jag distraherade mig själv med att fota en massa istället.


En liten marknad i Puerto Nuevo


Mexikanskt godis, och färska Piña Coladas


Sen satte vi oss på en uteservering precis ovanför Stilla Havet med öl och drinkar, och jag försökte vara lite konstnärlig med kameran och Ilses solglasögon.


Efter ganska mycket spring på marknader och olika restauranger hamnade vi på nattklubben Papas & Beer. Eftersom klockan var kanske 19 på en söndag var det nästan helt tomt, men ändå en rätt ball klubb. De hade flera våningar med dansgolv, och en beach volley-plan och en mekanisk tjur inne på stället.

Efter en sista Corona begav vi oss hem mot USA igen. Vi satt fast i kö till gränsen i över fyra timmar och kom inte hem förrän 1 på natten. Men ändå så himla värd liten resa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *