Metabloggande

Behöver blogginspiration


På grund av akut fint väder har den här bloggen varit upptagen på annat håll den senaste tiden. När jag inte jobbar hänger jag mest på stranden eller någon uteservering eller grillar med vänner, och har exakt noll blogginspiration. Om det är något speciellt ni vill läsa om här får ni alltså hemskt gärna säga till i kommentarsfältet, så kanske jag lyckas uppdatera här lite oftare än en gång i veckan även fortsättningsvis.

0 Comments

 • Fiat

  Jag är lite nyfiken på hur ni festar där borta. Alltså jag ser ju hur det ser ut på bilderna, men hur är alkoholkulturen jämfört med den svenska t.ex? Inbillar mig att det är mindre fokus på fylla hos er än här. Inte för att jag har något emot fylla, men generellt är det ju rätt många man träffar på ute som borde ha hållt sig ifrån den. Har för mig att du nämde något i förbifarten för länge sedan, men skulle gärna läsa ett helt inlägg. Och hur klarar du eventuella bakfyllor i den värmen? Jag hade förmodligen torkat ut och dött på kvart. Jo, och receptet på olivpeston hade ju suttit fint. Ja det var väl det.

  • Cinderalley

   Olivpeston: blandade oliver (kalamata blir godast!), olivolja och balsamvinäger. Grovmixa och blanda i pasta – lätt som en plätt.

   Det andra får ett eget inlägg 🙂

 • Anja

  Jag älskar när du postar olika spellistor (blandband!), alltid kul att hitta ny musik eller bli påmind om gammal musik man har glömt att lyssna på på ett tag. Musikminnen eller vad olika band eller låtar betyder är också jätteintressant. För mig iallafall 🙂 För övrigt fastnade jag för den här bloggen på riktigt efter att du hade name-droppat två av mina absoluta favoritlåtar någonsin! 🙂

  • Cinderalley

   Oh, nu blev jag ju nyfiken – vilka låtar var det? (Jag gissar hejvilt att Historys Stranglers är en av dem:) ) Och jag har en spellista på gång, lägger upp den inom kort!

   • Anja

    Japp, History’s Stranglers och Nobody ‘Cept You. Plus att jag sag Twopointeight pa nan gammal spellista vilket var kul for det ar gamla bekanta till mig fran nar jag bodde I Sthlm 🙂 Varlden ar liten ibland.

 • Johanna

  Det låter som en helt rätt prioritering ändå! Man ska blogga när man är sugen, och inte ha dåligt samvete när man inte är det. (Fast känner ju igen mig!) 🙂

  Njut av alla grillningar och fint väder, det låter grymt.

  • Cinderalley

   Du har såklart helt rätt, jag blir mest bara deprimerad av att titta på besöksstatistiken när jag inte bloggar regelbundet så jag vill faktiskt bättra mig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *