Livet är en fest,  Nära döden-upplevelser

Hur jag föreställer mig att det känns i skärselden

I lördags var jag på San Diego International Beer Festival och provsmakade i runda slängar 100 sorters öl, så när jag vaknade på söndagmorgonen var jag av naturliga skäl en smula sliten. Men så hörde min granne av sig och ville ha sällskap till ett poolparty och det säger i alla fall inte jag nej till i första taget, så det var bara att dra på sig en bikini och haka på. Det ångrar jag en smula så här i efterhand.

Trots generösa mängder av solskyddsfaktor 45 lyckades jag nämligen bli så solbränd att jag idag knappt kan röra mig. Jag kan inte ha kläder på mig (utöver lössittande bomullsklänningar, vilket jag dessvärre inte direkt äger ett överskott av) för att det gör så ont, och hela framsidan av min kropp är knallröd.

Om några dagar, när den här brännan har slutat flagna och lagt sig mer åt det gyllenbruna hållet, kan jag dock möjligen börja tycka att det var värt det för att vi hade så kul. Men fram tills dess håller jag mig borta från alla utomhusaktiviteter. Eller aktiviteter över huvud taget för den delen. Aj.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *