Irritationsmoment,  San Diego

June gloom

För det allra mesta är det ett sant nöje att bo i San Diego, i alla fall rent vädermässigt. Det är i princip molnfritt och strålande solsken året om. Förutom i juni. I juni är himlen helt grå nästan varje dag, det ligger ett konstant molntäcke över kusten och man ser knappt en skymt av solen. June gloom kallas det, och är ett erkänt väderfenomen. Så här fyra dagar in i juni är jag redan less och saknar solen. Och tänkte dela med mig av detta som en varning, om det var någon som hade planerat att åka till södra Kalifornien i juni. I så fall rekommenderar jag att vänta till september, som är den trevligaste månaden. Eller ja, egentligen när som helst utom juni.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *