Äventyr,  Livet är en fest

Trött men peppad

Trots att det bara är onsdag har jag haft en av de längsta veckorna på länge. Jag har jobbat så mycket att jag på fullaste allvar inte har lämnat min lägenhet sen i lördags, borträknat en liten sväng till mataffären igår kväll. I vanliga fall ska det mycket till för att jag ska ens överväga att jobba på helgen, men min chef mutade mig med en bonus för att få klart ett stort projekt den här veckan. Och idag gick det live, två dagar innan deadline och på bekostnad av min sömn och mitt sociala liv i fyra dagar.

Jag känner lite att jag borde fira, men är alldeles för utmattad så jag skjuter upp det till helgen istället. Då har jag nämligen ett tredagarspass till Ink’N’Iron, en årlig kombinerad punk/billyfestival, tatueringsmässa och bilshow ombord på fartyget Queen Mary i Long Beach. Det blir mitt tredje år i rad på festivalen, och trots att jag precis har återhämtat mig från Punk Rock Bowling börjar jag bli ganska peppad.

Förra året var jag bara på Ink’n’Iron en av dagarna istället för hela helgen. Då såg det ut så här.
 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *