Äventyr,  Livet är en fest,  Motorcyklar

Born Free 2012

Det näst bästa med sommaren, med vädret på en solklar (pun intented) förstaplats, är alla festivaler och events. Igår var det dags för årliga motorcykelshowen Born Free, utanför Irvine i Orange County. Jag, Nina och Tori, samt Toris bror plus kompis, packade in oss i en bil och körde upp så tidigt vi bara orkade – när vi stod utanför en liquorstore och fyllde en kylväska med öl och is och en random förbipasserande man ropade “Party safe!” åt oss var klockan bara knappt 10 på morgonen.

Själva showen var full av grymma motorcyklar, kall öl, shopping och snygga människor – vilket råkar vara fyra av mina favoritgrejer i hela världen. Att det var så varmt ute att vi höll på att dö av värmeslag gjorde liksom inte så mycket. Nästa år tar vi i alla fall inte bilen upp, då är det åka hoj som gäller.

Så här såg dagen ut i sammanfattning (och jag är tydligen en jätte):

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *