Vardagsfilosoferande

Ett litet steg för mänskligheten

Den här veckan är det Comic Con i San Diego. Det är en årlig massiv mässa för popkulturnördar, som drar så mycket folk att det alltid är slutsålt ett år i förväg, och som gör att det över huvud taget inte går att röra sig i Downtown (eller på kringliggande gator och motorvägar) den här veckan eftersom det är så packat med Comic Con-besökare.

Trots att jag egentligen inte är tillräckligt nördig för att faktiskt ta mig till Comic Con så ser jag lite fram emot den här helgen varje år, inte minst för att det händer så mycket saker i hela San Diego i samband med mässan – det är fester och spelningar och kändisträffar över hela stan i princip hela veckan.

En annan bra grej med det här årets Comic Con-mässa är att den redan har börjat avverka den mest irriterande sorterns nördar, nämligen Twilight-fansen.

Fast sånt får man kanske inte skämta om. Förlåt i så fall.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *