Motorcyklar

Tillbaka på två hjul

Daisy, min gamla motorcykel, har under de senaste två åren åkt fram och tillbaka till verkstaden lite för många gånger för att det ska kännas okej, med samma problem nästan varje gång. Och istället för att fortsätta betala en massa pengar för att fixa något som bara kommer hända igen så kände jag att det var dags att lägga mina surt förvärvade slantar på en lite mer pålitlig maskin. Tidigt igår morse tog jag och min granne alltså bilen ut till Ramona, en liten bergsby dryga 6 mil nordost om San Diego, för att hämta hem en ny hoj.

Det blev en svart Honda Shadow på 700 kubik, och trots att hon är fyra år äldre än Daisy så är hon i betydligt bättre skick. Vägen hem från Ramona består till ungefär hälften av små kringelikrokiga bergsvägar med helt fantastisk utsikt, och det var så fint att köra hem den nya hojen att jag satt med ett fånigt flin på läpparna nästan hela vägen.

Nu äger jag alltså två motorcyklar och en sportbil. Det börjar kanske bli dags att skaffa ett garage?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *