Bra saker

Världens bästa fredag?

Efter ett par ganska tradiga veckor där jag stundvis har känt mig rätt trött på det mesta var en dag som idag precis vad jag behövde. 4 bra grejer idag:

1. Eftersom det är fredagen den trettonde kör en massa lokala tatuerare 13-dollars flashtatueringar hela dagen. Och eftersom min granne äger en tatueringsstudio föreslog han att vi skulle köra något roligare än de vanliga 13-tatueringarna, så det fick bli en flaska Corona med en lime i. Inte illa för 13 dollar, jag slapp köa och jag fick en öl på köpet!

2. Min chef ringde och tyckte att jag skulle ta en veckas betald semester. Jag har inte haft semester på snart 3 år, så det ska bli helt obeskrivligt skönt. Innan jag bestämmer datum ska jag bara komma på något roligt att göra, typ en liten resa eller roadtrip. Förslag mottages tacksamt!

3. Vi har en kund på jobbet som äger företaget Racing Adventure. Min chef drog i några trådar, så nu ska jag få åka till Vegas i september och köra en riktig racerbil flera varv på en speedwaybana i 250 kilometer i timmen. Jag är så peppad på detta att jag inte vet var jag ska ta vägen. Fattar ni vilken bra chef jag har?

4. En kompis från LA är i skrivande stund på väg till San Diego för att bo hos mig i ett par nätter och hitta på en massa roliga grejer hela helgen. Plus att min lägenhet är skinande ren, all tvätt är tvättad, all disk är diskad, och jag har kylen full av finöl. Så nu tar jag helg på riktigt.

0 Comments

 • Anna Granström

  Hurra vilken bra fredag! Och semester – sweet. Ingen på tre år?! Men du var väl i Sverige förra sommaren? Skönt iallafall. Roadtrip låter super, själv skulle jag ha åkt till Yosemite och njutit av naturen, men vet inte om det är helt din grej kanske 😉

  //Fd Duktiga Tjejen (bytt blogg… Måste ju promota min bok och då vill jag inte vara anonym längre).

  • Anja

   Yosemite ar fantastiskt! Garna i kombination med Death Valley :).

   Andra bra road trips ar Sodern, typ borja i New Orleans Louisiana, folj Mississippifloden norrut till Memphis Tennessee, Dollywood i Smoky Mountains, sen genom Alabama, ut till kusten i South Carolina (Savannah och Charleston) och tillbaka till NO via Georgia och norra Florida. Jag gjorde den trippen pa tio dagar sa kanske ar lite val mastigt for en vecka, men det var en fantastisk resa!

   • Cinderalley

    Ja, södern vore fint men det hinns nog inte med på en vecka. Death Valley, eller kanske Grand Canyon, vore något, ska se om någon är intresserad av att åka med på det.

  • Cinderalley

   Jo jag var i Sverige i tre veckor, men jobbade minst 5 timmar om dagen varje dag medan jag var där! Rätt kasst för att vara semester om du frågar mig 🙂

   Jag gillar natur så länge jag inte behöver campa, haha.

 • CC

  Lucky 13 alltså! =)
  Avis* flera…$13-tatueringar=supernice. Köra racingbil=änu mer supernice.

  Grand Canyon är maffigt!
  Har du kört HW1 upp till San Francisco? Det är häftigt med alla skiftningar i landskap. (Å där finns övernattningsställen längs vägen, hihi)

  Kram från en som åker på kors å tvärs genom Sverige i sommar, från bilträff till bilträff. Det blir intensivt när säsongen är så kort;-)

  • Cinderalley

   Funderar faktiskt på en motorcykelroadtrip längs med kusten upp till SF – det vore så himla fint. Och vad kul att ni åker på så många bilträffar i Sverige!

  • Cinderalley

   Har varit i SF två gånger i år redan, men det är ju en så fin stad så kanske eventuellt att jag åker dit igen!

 • Johanna

  Grym chef!

  Och haha, blir så himla impad av folk som spontantatuerar sig. Mitt obeslutsamma jag hade tvekat alltför länge angående motiv, placering och utformning 🙂

  Hoppas du hittar på något riktigt härligt till den där semestern, hoppas min chef säger något liknande snart. Skulle vara mkt välkommet 🙂

  • Cinderalley

   Haha ja, fast jag har redan använt upp alla mina bra tatueringsidéer, så nu är det nästan bara spontantatueringar som gäller för min del haha.

   Eller hur, håller tummarna! Semester liksom, vilken grej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *