Bra saker,  Vardagsanekdoter

Grillpremiär

Jag var hemma hos min granne Gavin häromdagen och nämnde i förbifarten hur trevligt jag skulle tycka att det vore om jag hade en grill på min uteplats. Och bara några timmar senare var jag plötsligt grillägare, eftersom det visade sig att Gavins syster hade en grill hon ville bli av med. Helt gratis var den också. Score!

Och igår kväll kom Cody över med kol och tändvätska, och så grillade vi sojakorvar och majs och åt med hemmagjord potatissallad på min altan strax efter skymningen. Nu har jag den där peppiga grillpremiärkänslan, när man vill slänga precis alla måltider på grillen och sitta på altanen och dricka vin hela nätterna. Tidigare än så är det nämligen alldeles för varmt för att vistas utomhus. Högsommar och allt det där, ni vet.

0 Comments

 • Johanna

  Åh vad härligt det ser ut.

  Älskar när man får saker gratis bara sådär. I somras slängde David alla våra köksknivar för att de var så kassa, och bara “nu slänger jag dem! Så att vi får tummen ur nån himla gång att köpa nya”. TVÅ (!) dagar senare hämtade jag ett tält vi hade hyrt för en midsommarfest. Då INGICK ett knivblock med sex nya knivar i “jubileumsgåva”.

  Mycket sjukt, men bra!

 • emma sofie w

  Men yey, himla bra med gratissaker och grillar. Min käre far har byggt sig en grillplats denna sommar, har aldrig ätit så mycket grillat kan jag ju meddela.

  Och, var glad för värmen. Det är 5 grader här ikväll, norr om stan hade dom haft 2 grader igår natt. Snart nere på 0 alltså, fyfan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *