Motorcyklar

Vad ska hon heta?

Hörrni, ni får ursäkta om det har blivit en del motorcykelinlägg här på sistone (får alltid noll kommentarer på de inläggen, så jag utgår från att ni är helt ointresserade) men jag har motorcyklar på hjärnan these days så det kan inte riktigt hjälpas. I alla fall, nu behöver jag er hjälp. Jag har ju som bekant en sprillans ny hoj (eller alltså, hon är äldre än jag är, men ny för mig!) men jag kan inte för mitt liv komma på vad jag ska döpa henne till.

Som referens heter min andra motorcykel Daisy, min bil heter Ginger, och några av mina tidigare fordon hette Candy, Peggy Sue, Jezebel, Dolly och Betsy. Jag har alltså en förkärlek till namn som låter som strippor på 50-talet, men det är inget tvång. Kom igen, give me your best shots!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *