Äventyr,  Livet är en fest,  Musik

Fuck Yeah Fest 2012

Den här helgen var det både Labor Day och exakt fyra år sen jag flyttade till USA, så jag tog vara på långhelgen genom att åka på tvådagarsfestivalen FYF Fest i Los Angeles.

Hela helgen var full av veganmat, fina vänner, öl i plastmuggar, hippies och en hel massa musik. Jag var främst där för att se mina favvisar Against Me! (för tredje gången det senaste halvåret, det här var den bästa spelningen hittills), Refused och Turbonegro. Det var 40 grader varmt och gassande solsken hela helgen, och så mycket smuts att mina svarta boots var alldeles gråa när vi kom hem. Men det känns lite som att det är så det ska vara på festival. Så här såg helgen ut i sammanfattning:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *