Motorcyklar

Riding through this world, all alone

Kollar på Sons of Anarchy med en kompis som var med och byggde flera av motorcyklarna till första säsongen och får en massa inside scoops. Till exempel vilka av skådespelarna som är riktiga Hells Angels (och ändå hållit sig utanför fängelse, de HA jag känner sitter inne på grund av RICO-akten) och andra detaljer som man bara kan få från riktiga bikers. Vet efter snart fem säsonger fortfarande inte riktigt vad jag tycker om serien, förutom att den får mig att vilja köra hoj, dricka sprit och skjuta vapen. Inte nödvändigtvis i kombination.

På tal om det har jag för övrigt äntligen hittat ett namn till min “nya” motorcykel. Jag tackar ödmjukast för alla era fantastiska namnförslag, och även om jag gillade nästan alla var det ändå inget som kändes sådär riktigt rätt. Men sen bara dök det upp. Hon heter numera Black Betty, efter världens kanske bästa musikvideo:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *