Äventyr,  Motorcyklar

En solig lördag i oktober

Idag var en sån där perfekt dag för att köra motorcykel. Vilket var tur, eftersom det var tre olika bil- och mc-träffar i närheten av San Diego under dagen. Jag, Nina, Mel, Andre och Pat började med att köra våra hojar ner till Sweetwater Harley Davidson i södra San Diego för att titta på lite band och fina fordon. Efter någon timme där tog vi Interstate 5 rakt norrut i ungefär 50 minuter, till Hensley’s bar i Carlsbad, för nästa show. Och sen tillbaka till San Diego igen, lagom till att solen började gå ner. Mycket åkande med andra ord, precis som det ska vara en solig lördag i oktober.

Och det här motorcyklandet hörrni, det gör mig så himla lycklig. Jag förstår inte varför inte varenda människa skaffar hoj.


0 Comments

  • CC

    Har inte åkt jättemycket mc genom åren (däremot gammelbilar), men efter din beskrivning å vetskapen om CA-solen så hade jag gärna suttit på bönpallen på er utflykt =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *