Halloween,  Livet är en fest,  Nattliga bravader

Halloween och födelsedagsfirande

Jag vet att jag kanske upprepar mig, men eftersom Halloween är den enda högtiden jag firar helhjärtat så kan jag liksom inte sluta tjata om hur mycket jag gillar den här tiden på året. I år har jag baserat alla mina utklädnader på min frisyr, det blev enklast så. Förra helgen var jag ju Mia Wallace, och på min födelsedagsfest i lördags var jag Cleopatra. Hade dessutom sån himla tur att jag hittade en hel Cleopatra-kostym i min storlek i en second hand-affär för nästan inga pengar alls. Score!

Så här såg det ut:


Snubben till vänster var Yellow Cab, som är ett av de största taxibolagen i USA. Han sa att han hade haft väldiga problem med att hitta ett par gula byxor… och det kan man ju kanske förstå.
 


Världens bästa Marcus var och hälsade på ända från Wisconsin helgen till ära.
 


Tre av personerna på den här bilden är syskon, kan ni gissa vilka? (hint: det är inte jag!)
 


Keg stand är ett måste på varje keg-party med självrespekt (eh), så Laura offrade sig.
 


Gavin längst till vänster gick som The most interesting man in the world. Till vardags är Gavin 23 år, men hans roommates gjorde ett himla fint jobb med att förvandla honom till 60-something.
 


En luffarclown och en galen vampyr. Inga konstigheter.
 


Och så jag och James. Och en Bud Light Lime.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *