Äventyr,  Bra saker

Oktoberbarn och Vegas

Imorgon åker jag lite spontant till Las Vegas för att gå på bröllop. Jag har aldrig träffat brudparet ifråga, men min kompis som ska dit hade ingen att gå med och jag är inte den som tackar nej till varken bröllop, roadtrips eller weekendresor. Vi har dessutom bokat rum på Circus Circus som har ett inomhusnöjesfält med bergochdalbanor, och bergochdalbanor är som ni kanske vet en av min favoritgrejer i hela världen. För att inte tala om den prima väderleksrapporten, som ser ut så här för dagarna vi är i Vegas:

MEN – trots allt detta har jag varit alldeles för distraherad idag för att ens komma mig för att bli peppad. Idag blev min ett år yngre syster nämligen mamma till en liten flicka, och jag blev moster för första gången. Både jag och min syster är födda i oktober, och nu har vi ett till oktoberbarn i familjen. Smart unge. Bästa månaden ju!

0 Comments

 • Anja

  Oooh, haller med om rollercoasters! Jag var sa himla ledsen att vi inte hade rad/tid med ett Six Flags Mountain nar vi reste genom USA. Nasta gang jag aker over star det definitivt pa listan! Las Vegas brollop forresten, lar ju bli fest 🙂

 • Gunnie

  FYI: Vi hämtade den lilla familjen på BB idag (patienthotellet på Danderyds sjukhus, vilket häftigt ställe!) och skjutsade hem dem. Rent objektivt sett (!) så är det lilla underverket en av de sötaste bebisarna jag sett!

 • CC

  Grattis moster!!
  Superkul med Vegas igen!
  Kollade in Circus Circus förra våren, men provåkte tyvärr inget (mitt sällskap var in inte ett dugg sugna på att åka).
  Vill oxå tillbaka till Vegas. Planerar för fullt för julen i Florida med omnejd iaf!
  Har vi tur blir det en peng över för att åka till VLV i påsk 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *