Metabloggande

Svengelskans övertag

Jag har till min fasa börjat märka att när jag inte bloggar här regelbundet så händer något förskräckligt – nämligen att min svenska blir så dålig att jag måste sitta och googla synonymer och översättningar för att kunna formulera ordentliga inlägg. Bloggen är i princip den enda kommunikationskanalen där jag över huvud taget använder det svenska språket, så det är väl egentligen inte så konstigt. Men ändå, så här kan vi ju inte ha det.

Problemet är bara att ända sen jag skaffade Instagram har andra sociala medier sakta men säkert börjat kännas en smula överflödiga. Detta vill jag dock råda bättring på, så jag tänkte försöka bli lite bättre på att blogga igen. Och om ni har något särskilt ni vill att jag ska skriva om får ni i vanlig ordning hemskt gärna säga till. Om inte annat för att hjälpa mig upprätthålla en fungerande relation till mitt modersmål.

Tack på förhand,
MVH / Victoria Silvstedt

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *