Halloween,  Livet är en fest

Tjuvstart inför Halloween

Som ni säkert vet vid det här laget är sista helgen i oktober min favorithelg på hela året – dels för att det är Halloween och dels för att det är min födelsedag. Och eftersom Halloween är den bästa högtiden på hela året tycker jag att man får lov att fira det hela månaden. Igår kväll startade vi alltså med årets första Halloweenparty, hemma hos mina grannar Laura och Chris. Jag hade med mig min riktiga kamera för en gångs skull och lyckades faktiskt dokumentera kvällen – som för övrigt avslutades med efterfest hemma hos mig till klockan 5 på morgonen.

Här är några av bilderna – inklusive både en human pyramid och ett försök till en human centipede (helt normalt, eller?). Ser ni vem jag föreställer?


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *