Äventyr,  Bilar och sånt,  Nära döden-upplevelser

Typ den coolaste grejen i världen

San Diego <-> Vegas fram och tillbaka på mindre än ett dygn tar på krafterna, men det var det värt. Att få köra en riktig NASCAR-bil i 230 kilometer i timmen på en speedwaybana är kanske det ballaste jag har gjort, och något som jag tycker att alla borde få chansen att prova i alla fall en gång i livet. Det är en sån jäkla adrenalinkick att ha kontroll över ett fordon som går så snabbt.

Vi var en hel grupp på kanske 15 personer som körde idag. Jag var både den enda tjejen och den enda under 30, och jag fick köra först av alla. Känner mig extra stolt över att jag varvade en av snubbarna som körde samtidigt som mig på banan, sån himla mäktig känsla. Nu vill jag typ satsa på en karriär som NASCAR-förare.

Så här såg det ut:0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *