Äventyr,  Livet är en fest,  Resor

Vegas-helgen i detaljerad sammanfattningFredag:
Jag och min kompis Jay kom fram till Vegas vid 18-tiden, checkade in på hotellet, fräschade upp oss och drog till Double Down (den bästa punkbaren i stan, obs! tips!) och mötte upp ett gäng vänner. Drack lite för många specialshots med det lockande namnet “Ass juice” och gick sen vidare till Kiss Monster Mini Golf, som är precis vad det heter – minigolf med Kiss-tema. Vi var ett gäng på 11 personer, bara två orkade stanna och spela färdigt alla hålen. Slutligen hamnade vi på Hard Rock där vi blev kvar till cirka 4 på morgonen.
 Lördag:
Sov till klockan 12, då var det bara att göra sig i ordning för Gary och Tommis bröllop. Vigselförrättare var ingen mindre än Clownvis och vigsellöftena bestod av ihopklippta citat från Elvis-låtar, precis som sig bör på ett riktigt Vegasbröllop. En öl, en tupplur och ett par taxiresor senare var det dags för bröllopsmiddag på Herbs & Rye. Efteråt var vi bara fyra tappra krigare som orkade festa vidare, så jag, Jay, Justin och Mike drog ut på upptåg hela natten. Vi började på Luxor och slutade på New York, New York efter att ha dragit ett ordentligt casinovarv längs The Strip. Kom tillbaka till Circus Circus och stupade i säng vid 5:30 eller så.
 

Söndag:
Efter två nätter av ganska seriöst festande bestämde vi oss för att få söndagen att gå genom att åka bergochdalbanor. Vi började på inomhusnöjesfältet på Circus Circus, sen vidare till Stratosphere, som har the world’s highest thrill rides på taket. Vi åkte Big Shot på 109:e våningen med utsikt över hela Nevada och adrenalinjunkien inom mig dog lite av lycka. Sist men inte minst tog vi oss tillbaka till New York, New York och åkte bergochdalbanan där också.

Efteråt second hand-shoppade vi lite utanför Vegas och gick in på första bästa bar för att “ta en öl”. Det visade sig dock att vi helt slumpmässigt hade vandrat in på världens bästa kvarterskrog, där bartendern råkade vara en tatuerad mc-snubbe med världens bästa musiksmak. Vi behövde inte betala för någonting, och ett par timmar senare hade vi druckit så många gratis shots och öl att jag inte ens minns hur vi kom tillbaka till hotellet. Jag dricker inte sprit i vanliga fall, och jag är verkligen inte van vid att festa så här hårt. Men kul var det, så att jag är inne på dag två av megabaksmällan nu gör liksom inte så mycket.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *