Amerika,  Nära döden-upplevelser,  Vardagsfilosoferande

America, fuck yeah

Ja, nej, vad ska man säga? Jag är glad över att hela den här valcirkusen äntligen är över, och jag är ännu mer glad över att slippa flytta till Kanada – vilket jag i ett svagt ögonblick på Facebook hotade med att göra om Romney vann. Sen tror jag också att det är naivt att förvänta sig att något kommer att förändras till det bättre, men det är i alla fall att föredra över att allt går käpprätt åt helvete, vilket nog hade varit fallet vid en annan valutgång.

För övrigt läser jag med fasa vad Linnéas amerikanska vänner (?) skriver på Facebook angående valet, och känner mig enormt tacksam över att jag ganska uteslutande verkar ha hyfsat vettiga personer i mitt feed. Inte en republikan så långt ögat kan nå. Vilket nog bevisas av att jag kan posta såna här kommentarer och inte förlora en enda person på min kompislista:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *