Äventyr,  Motorcyklar

Ett till sånt här motorcykelinlägg

Idag följde jag med motorcykelklubben 59 Club på en flera timmar lång roadtrip upp i bergen, genom Santa Ysabels indianreservat och förbi sjön Lake Henshaw. Totalt 20 mil blev det, och jag fick inviga både min nya hjälm och ett par nya handskar.

Vi var sammanlagt nio personer (varav 3 tjejer!) och även om jag är typ 10-20 år yngre än alla andra så är det här en så himla fin grupp att köra tillsammans med. Alla anpassar sig efter den som kör långsammast så ingen hamnar på efterkälken, och alla hojar får följa med oavsett om de är brittiska, japanska eller amerikanska. Det är faktiskt rätt ovanligt, de flesta motorcykelklubbar jag vet är sjukt exkluderande.

Dagen i bilder:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *