Metabloggande,  Vardagsfilosoferande

Gränsen mellan personligt och poänglöst

Jag blir ibland lite avundsjuk på bloggare som klarar av att skriva om sin ganska vanliga vardag på ett intressant sätt, utan att det blir tråkigt att läsa. Typ Hanna, Bondhustrun och Josefine. Det känns som att det är en så hårfin gräns mellan att skriva personligt och genuint, och att skriva självupptaget och poänglöst, och det är en balans som i alla fall inte jag riktigt behärskar.

Jag skulle egentligen gärna skriva mer om min vardag, men jag får känslan av att det är helt ointressant. Ta idag till exempel. Idag har jag jobbat, åkt motorcykel, varit på lunchdejt med en snygg kille på en makrobiotisk veganrestaurang, kollat på 7 avsnitt av The Office, samt handlat middag i en mataffär som inte alls ligger i närheten av där jag bor eftersom den råkar vara helt vegetarisk och ekologisk och sånt vill man ju stödja. En ganska normal tisdag för mig, och om jag skulle skriva ett inlägg om det så skulle det med stor sannolikhet bli skittråkigt att läsa. Så alltså, ni som vet, hur gööör man?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *