Äventyr,  Vardagsanekdoter

Måndag – torsdag i bilder

Jag varit så upptagen av roligheter exakt varje dag den här veckan att jag knappt har hunnit sova. Men eftersom jag i vanliga fall snittar på ungefär 9 timmars skönhetssömn per natt så känner jag nog att det kan vara värt att offra sömnen under en vecka någon gång ibland.

Så här har veckan sett ut hittills i Instagram-bilder…


Måndag: Eftersom det var Veteran’s Day var jag ledig från jobbet, så när någon kom på den briljanta idén att åka ner till stranden och dricka piña coladas i solnedgången var jag inte sen att haka på. Efter att ha hunnit med både strandbesök och middag i downtown spårade kvällen ur lite lätt med tveksamma knogtatueringar och en omgång av Edward Twentytwohands (vår lätt improviserade variant av Edward Fortyhands, världens kanske dummaste dryckesspel) men så kan det gå ibland.

Tisdag: Efter en ganska lång dag på jobbet (mest tack vare festligheterna kvällen innan) kände jag egentligen inte för att göra något alls, men jag hade redat bokat in en dejt så jag hade inte så mycket val. Dejten gick bra (tackar som frågar) men det blev av förklarliga skäl inte så många foton tagna, så ni får helt enkelt visualisera en trevlig ölbar i downtown istället.


Onsdag: En onsdag i månaden ordnar lokala motorcykelverkstan Trophy en bike night på Tower Bar i San Diego. När jag och Nina kom dit var det säkert närmare 30 motorcyklar där, inklusive våra egna. Så vi drack öl och snackade motorcyklar hela kvällen. Enda trista är i vanlig ordning att det mest är snubbar på såna här tillställningar, vi var de enda tjejerna som körde själva istället för att sitta bakpå.


Torsdag: Jag och min nya kompis Dennis åkte på en lång motorcykeltur efter solnedgången. Vi stannade i Hillcrest och åt middag, och sen vidare till Balboa Park. Där var det så fint att vi var tvungna att stanna och ta en massa kort. Det är skönt att umgås med andra instagrammare, eftersom de inte tycker att man är knäpp när man vill dokumentera allt hela tiden. Annan bonus: trots att det är rätt kallt här på kvällarna nu frös jag inte ihjäl! Tackar min nyinköpta vinterjacka för det.

Fredag: Ja, nu är klockan bara 14 här, så fredagskvällen är fortfarande lite höljd i dunkel sådär. Men det lutar åt att det blir dejt nummer två med tisdagsmannen, vilket innebär att jag nog snart borde kliva ur mina pyjamasbyxor och tvätta håret och sånt. Man vill ju vara åtminstone någorlunda presentabel.

Sen har vi lördag och söndag, men så långt in i framtiden klarar jag inte riktigt att planera just nu. Vad ska ni göra i helgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *