Nära döden-upplevelser

Note to self: stanna hemma när det regnar

Idag regnar det i San Diego. Jag vet egentligen bättre än att ge mig ut på motorvägarna i det här vädret, eftersom folk i södra Kalifornien inte kan köra bil i regn för fem öre. Trots detta tog jag en liten sväng till IKEA för en stund sen, det ligger så pass nära att jag bara behöver vara på motorvägen i max fem minuter. På väg hem hann jag knappt komma ut på Interstate 15 innan en svart SUV kom farande sidledes över den fyrfiliga motorvägen och körde rakt in i åtminstone två av bilarna precis framför mig.

Eftersom jag alltid är beredd på det värsta när jag kör i regn här (typ ingen har ens hört talas om vattenplaning) hann jag väja över två filer och slippa bli en pinne i olycksstatistiken. Men fy fan vad läskigt det var. Så nu tänker jag inte röra mig utanför lägenheten förrän tidigast imorgon – på fredagar är det alltid en massa rattfyllon ute och kör, och i kombination med vädret känns det som en risk jag inte riktigt är villig att utsätta mig för. Huhh.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *