Vardagsanekdoter

Snö, regn och trasiga mobiler

Nu är det officiellt vinter i södra Kalifornien. Den slutsatsen har jag dragit av två anledningar:

1. Det har regnat typ tre gånger den senaste månaden, vilket är betydligt mer än den totala regnmängden sen… ja, förra vintern. Jag hade nästan hunnit glömma hur regn känns, så nu är det lite av en chock när det faller vatten från himlen. Hatar att bli blöt!

2. Så här års innebär regn vid kusten nästan alltid att det snöar i bergen. Imorgon börjar skidsäsongen i och med att Bear Mountain, som ligger ungefär två timmar från San Diego, öppnar liftarna. Än så länge är det nog mest konstsnö i backarna, men det funkar ju i alla fall som uppvärmning, så idag lämnade jag in min snowboard för slipning och vaxning. Man vet aldrig riktigt när ett snowboardäventyr kan dyka upp, så det gäller att vara beredd.

Andra nyheter just nu är att jag köpte en ny telefon förra veckan, efter att ha tröttnat rejält på min gamla mobil som var sämst i världen. Den nya telefonen har varit bättre på alla sätt och vis – tills idag, när den efter fyra dagar i min ägo rymde från min väska och gjorde ett självmordsförsök mot en trottoarkant. Den fungerar visserligen fortfarande, problemet är bara att jag får glassplitter i fingrarna av att använda touchscreenen. Bra investering detta, verkligen.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *