Äventyr

Att åka snowboard i 12 plusgrader

Igår var jag i Big Bear och åkte snowboard med min kompis Dennis och hans onge. Och nog för att vi var medvetna om att det var lite väl tidigt på året för att få till några ordentliga pister – det var ändå lite märkligt att köra in i skidbyn och inte se en enda droppe snö förrän vi satt i liften. Bara två av backarna var öppna och täckta av ett tunt lager konstsnö, och det var ganska isigt.

Det här var nog enda gången jag har åkt bräda i 12 plusgrader, och på ett berg i princip utan snö. Efter halva dagen började dessutom regna, så då löste vi in våra liftkort mot en tillgodobiljett och åkte hem igen. Vi hade i alla fall kul, och det var helt okej som uppvärmning inför den riktiga säsongen. Det är ju tur att Big Bear bara ligger två timmar från San Diego.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *