Äventyr,  Livet är en fest,  Motorcyklar

Chopperfest 2012

Alltså, jag inser faktiskt att de flesta av er nog inte är speciellt intresserade av motorcyklar. Men eftersom jag typ lever och andas motorcyklar och kulturen runtomkring dem just nu så får ni helt enkelt stå ut med mitt tjat. Jag har inget annat att skriva om.

Ungefär så här såg det ut i söndags när vi var på David Mann’s Chopperfest i Ventura. Fullt av snygga hojar, heta bikersnubbar, dyr festivalöl i plastmugg och en massa annat roligt. Eftersom Ventura Fairgrounds ligger precis vid vattnet hann vi med en liten tur till stranden också. Bästa söndagen!

0 Comments

 • CC

  Jag gillar bilderna på motorcyklarna=)
  Förstår din passion för tvåhjulingar eftersom jag oxå gillar “hjul”, även om min passion har fyra hjul;-)
  En fördel med tvåhjulingarna är ju helt klart att det inte krävs så mycket utrymme.
  Vilken najsig helg du hade.

 • Anja

  Jag gillar nar folk har passion for nat, vad det an ar sa blir det intressant nar det marks att den personen fullkomligt alskar det den gor sa jag gillar dina motorcykelinlagg! Sen att dom ar javligt fina gor ju inte saken samre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *