Drömhuset

Hus: check!

Alltså, den där husjakten gick ju betydligt snabbare än väntat. I fredags var jag och tittade på ett litet hus som jag kände att jag hemskt gärna skulle vilja bo i, så i lördags fyllde jag i och lämnade in en ansökan. Idag fick jag reda på att jag var godkänd, och för bara en liten stund sen skrev jag på hyreskontraktet. Jag flyttar in om knappt två veckor!

Det nya huset har tre rum och kök, plus ett ganska rymligt garage. Och så ligger det alldeles precis bredvid en mataffär med stort vegetariskt och ekologiskt sortiment som jag redan handlar i så ofta jag kan. Området heter University Heights och är en smula mer upscale än Normal Heights där jag bor nu. Dessutom kommer jag ha gångavstånd till flera barer och restauranger som jag brukar hänga på, plus en och annan vintagebutik.

Men det bästa är nog ändå att hela huset har parkettgolv istället för heltäckningsmatta. Är så sjukt trött på heltäckningsmattor.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *