Drömhuset

Mitt nya hem

Hej hörrni, hoppas ni har en fin jul och allt sånt. Själv har jag inte firat jul över huvud taget och det är så himla skönt. Istället har jag tagit till vara på julledigheten genom att fixa och dona i mitt nya hem. Har bott här i en och en halv vecka nu, och det börjar äntligen kännas som hemma på riktigt.

Ungefär så här ser det ut i vardagsrummet – det enda rummet förutom köket som nog är ganska färdiginrett – just nu:

hemma1

hemma3

hemma2

Jag insåg för övrigt häromdagen att jag inte hade några bokhyllor – de var inbyggda i väggen i min förra lägenhet – så jag åkte till IKEA och köpte ett par stycken. Hittade en helt perfekt låg bokhylla till vardagsrummet för bara 25 dollar. Problemet var bara att den var vit, så jag skruvade ihop den, bar ut den till garaget och spraymålade den svart. Sen tejpade jag fast en leopardmönstrad dekorationsremsa längs den övre kanten, och tadaa! – plötsigt passar den helt perfekt in i mitt vardagsrum.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *