Tatueringar och sånt,  Vardagsanekdoter

Årets första helg: nya tatueringar och sånt

Jag vet inte om det är första-veckan-på-året-syndromet eller vad, men jag har haft en så himla produktiv helg. Det började med att jag och Lisa häromdagen bestämde oss för att inte dricka alkohol på ett tag, som en liten detox efter nyårsafton. Och utan alkohol i blodomloppet får man ju så himla mycket gjort.

Igår hann jag till exempel med följande:
– Vakna tidigt och gå till gymmet (!!)
– Åka till IKEA och köpa en matta och lite småprylar till mitt nya hem
– Shoppa kläder (var pank hela december pga flytten så jag har lite att ta igen)
– Äta hemmalagad frukost, lunch OCH middag
– Kolla på kanske fem avsnitt vardera av It’s Always Sunny in Philadelphia och Portlandia på min nya media streaming box

Sen blev jag så himla sugen på en ny tatuering, så jag åkte ner till Lucky’s Tattoo Parlor där min kompis Jay jobbar. Eftersom ingen av oss kunde komma på något bra motiv att köra fick det bli bakgrund och lite blandade fillers på min vänsterarm istället. Jag har redan använt alla mina bra tatueringsidéer så jag brukar ge Jay fria händer. Så här kan det gå då:

all

0 Comments

 • CC

  Mitt tatueringssug ökade genast när jag såg bilderna…
  Men kanske blir det lite nytt snart då en tatuerare sladdar in hos mig.
  Han lämnade nyligen sunny OC, CA för kalla Swe.
  (Att komma hem till kallt Swe efter semestern i U.s. får mig att fundera på hur han kunde lämna värmen 😉 )

 • CC

  Tatueraren heter Gabe å startade för ca ett år sen Orange Circle Tattoo. Innan jobbade han på OC Tattoo.
  Åh, semestern var underbar! Sol å upplevelser i Florida, å upplevelser i New Orleans å Memphis =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *