San Diego,  Vardagsfilosoferande

Brrr, it’s cold in here

Jag vet inte riktigt vad som har tagit åt San Diego-vädret den här vintern, det har blivit så sjukt kallt. Idag ska tydligen vara den kallaste dagen på 6 år. Just nu är klockan halv 10 på morgonen och det är bara några ynka plusgrader ute. Det kanske inte låter så kallt om man jämför med, ja, säg Sverige, men skillnaden är att kaliforniska hus inte är byggda för kallt väder, det finns liksom ingen isolering. Så just nu sitter jag helt påbyltad framför en värmefläkt och försöker låta bli att frysa ihjäl. Så här kallt har det inte varit en enda gång under mina 5 vintrar i San Diego.

Om en liten stund ska jag iväg på en bilshow. Hade egentligen tänkt ta motorcykeln dit, men det känns som en rätt dålig idé. Dessutom vet jag inte vad jag ska ha på mig eftersom shorts och linne – min standardoutfit på bilshower – känns ganska uteslutet i den här kylan.

Just nu är det lite som när det regnar i södra Kalifornien och hela samhället stannar upp eftersom ingen riktigt fattar vad som händer. Samma sak med kyla, det är ett ganska främmande koncept till och med för mig, jag hann liksom aldrig riktigt vänja mig vid kallt väder ens under mina 21 år i Sverige.

0 Comments

 • CC

  Hoppas träffen var bra, trots kylan. Stannar folk hemma med sina bilar när det är svalare väder, eller kör de ändå?
  Vet ju att de stannar hemma för minsta regn 😉
  Igår kväll var jag, genom foton, på Moon Eyes X-mas party. Det var skoj!
  Och hoppsan, biljetter till Viva inhandlades igår!!! Ses vi i år 😉

  • Cinderalley

   Nä, folk kommer ut ändå! De som var på den här träffen tidigt på morgonen hade tydligen haft ett lager frost på taken när de kom ut, brrr!
   Oh vad spännande! Och typiskt, jag ska till New York samma helg som Viva, så det får bli en annan gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *