Drömhuset

En månad i nya huset

house3

Om några dagar har jag bott i mitt nya hus i en hel månad, och jag trivs så himla bra. Jag tror inte riktigt att jag fattade vilket jäkla kap det här huset är förrän efter jag hade flyttat in. Det är alltså ett litet 50-talshus på tre rum och kök, plus garage och en liten uteplats, i ett sjukt bra område. Jag har gångavstånd till nästan allt. Min bästa mataffär ligger till exempel en 20 sekunders (!) promenad bort, så jag har numera alltid mängder av färska råvaror hemma.

Min närmaste granne kom över och presenterade sig häromdagen, och vi småpratade om lite allt möjligt en stund. Hon är en lesbisk indiankvinna i 40-årsåldern, som typ aldrig är hemma för att hon mest bor ute på sin stams indianreservat. Plus att hon jobbar som bibliotekarie och har tatueringar i ansiktet. Känner lite grann att vi nog kommer komma bra överens.

Det enda dåliga med det nya huset är att det inte finns någon tvättstuga, så jag får gå till tvättomaten när jag vill ha rena kläder. Men det känns liksom överkomligt när allt annat är så bra.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *