Äventyr,  Livet är en fest

Roadtrip till Pioneertown

I början av förra året åkte vi på en helt spontan roadtrip till Salton Sea. Det var en så himla bra resa att vi genast bestämde oss för att göra en årlig tradition av det, så den här helgen var det dags för THE SECOND ANNUAL NEW YEARS ROADTRIP. Det finns så många spännande ställen att vallfärda till i Kalifornien. Det här året bestämde vi oss för Pioneertown, som är en pytteliten gammal västernstad i närheten av Palm Springs, drygt två timmar nordost om San Diego. Jag var den enda i sällskapet som hade varit där tidigare, men det var fyra år sen så jag hade ingenting emot att åka igen.

Så här såg helgen ut i bilder:

027
Hela gänget framför bilen – från vänster Augie, jag, Chelsea, Tori, Chris, Laura, Gavin, Karla och Ben. Fem av oss var även med på förra årets roadtrip.

 
032
Alla hade med sig varsitt 12-pack med Bud Light Lime, vår officiella roadtripöl. När vi kom fram till hotellet var all ölen slut så vi fick åka och köpa mer. Hoppsan.

 
066
Så här ser det ut längs vägen i Palm Desert.

 
060

058

055

På vägen kom någon på den briljanta idén att stanna vid Cabazon Dinosaurs, två gigantiska dinosauriestatyer som nog är mest kända för att ha varit med i 80-talsrullen Pee Wee’s Big Adventure.

 
078

071
När vi checkade in på hotellet kom jag på att vi hade råkat boka samma hotell som jag bodde på när jag var i Pioneertown för 4 år sen. Det är lite så man inser vilken liten by man har hamnat i.

 
082

099

140

När vi var incheckade och klara började det bli mörkt ute, så vi åkte vidare till Pappy & Harriet’s, som är den enda baren i Pioneertown, och drack öl och spelade biljard. Sen satt vi i utomhusjacuzzin på hotellet i typ tre timmar, tills alla var som torra russin och ganska fulla. Då däckade vi.

 
154
Nästa morgon började vi med obligatoriskt gruppfoto framför Pioneertown-skylten.

 
159
Sen åkte vi tillbaka till Pappy & Harriet’s och åt hamburgerfrukost. Och eftersom det är en riktig bikerbar kände jag att några foton framför diverse Harley-skyltar var en bra idé.

 
165

170

178

189

190

192

197

Sen promenerade vi genom själva Pioneertown, som byggdes på 40-talet och användes som kuliss i västernfilmer. När jag var här sist hade de tidsenliga skådespelare som iscensatte dueller och annat cowboyaktigt för turisterna på huvudgatan, men så här års är det nog ganska mycket lågsäsong så vi fick inte se något sånt.

Alla var så himla slitna efter gårdagens festande att vi efter att ha tagit ett helt gäng bilder inte orkade med mer äventyr, så vi packade in oss i bilarna och körde hemåt igen. Så himla bra helg, längtar redan till nästa års roadtrip, som förhoppningsvis kommer gå till Grand Canyon.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *