Konsumtionsglädjen

Saker jag har köpt

Jag gillar egentligen inte att förespråka konsumtionshets – men samtidigt shoppar jag ganska mycket, så den halvhjärtade lösningen blir oftast att köpa nya saker och helt enkelt hålla tyst om det. Men nu var det ett ganska bra tag sen jag köpte något nytt över huvud taget – mest för att jag undviker alla sorters butiker i december (orkar inte med köer, julmusik och stress) samt att jag varit rätt pank eftersom jag i samband med flytten var tvungen att betala tre månadshyror förra månaden.

Så, för att ta igen för förlorad shopping gick jag lite bananas med förra veckans lön och köpte ett gäng nya fina grejer. Till exempel dessa:

001
Två nya klänningar från vintagebutiken Flashbacks, vilket är lite knäppt eftersom jag använder klänning kanske max en gång om året. Men försöker vidga mina vyer och allt sånt där ni vet. Den svarta klänningen har fina fransar längs kragen, men det syns inte så bra på bilden.

 
006
Två par nya boots från Buffalo Exchange (en av de bästa second hand-kedjorna i USA, kolla in om ni har vägarna förbi!) till min bootssamling. Det visade sig senare att min kompis Dionna ägde paret till vänster innan mig, och sånt är ju alltid kul.

 
007
Kjol och väst från Styles 4 Less, min bästa billighetsbutik. Så nu får jag väl lov att börja använda kjol också.

 
014
Virkad tröja från Buffalo Exchange och halsband från nån random second handaffär jag trillade in i.

 
017
Indianringen köpte jag i samma second handaffär som halsbandet ovan. Vargen i mitten är från världens bästa Bandit Brand, och den sista ringen köpte jag på en motorcykelfestival för ett tag sen, så den är alltså inte ny.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *