Katterna

Borde veta bättre

Gjorde misstaget att klicka på en kattrelaterad länk på Facebook, vilket i sin tur ledde till misstaget att kolla igenom en massa bilder på min lillkatt när hon var 8 veckor gammal och precis hade flyttat hem till mig, och var så liten att hon fick plats i min handflata.

Rent rationellt är jag medveten om att kattungar är skitjobbiga, men det kan inte hjälpas. Så fort jag ser såna här bilder vill jag bara springa iväg till närmsta katthem och adopera alla kattungar de har.

Jag borde verkligen veta bättre än att klicka på kattlänkar på Facebook.

kitten

kitten3

kitten2

0 Comments

 • Meela

  Hur söt får man lov att vara!? Är precis likadan, det slutade med att jag åkte och köpte en hund valp.. detta gäller alla djur för mig 😀
  Kram

  • Cinderalley

   Jafan, djurbäbisar är helt klart något av det bästa som finns. Fast jag tror inte att jag är redo för ansvaret det innebär att ha en hundvalp, katter är enklare på det sättet 🙂

 • Karin

  Haha åh, jag är likadan. Sen har jag (o)turen att min 4-åriga tös vägrar inse att hon är vuxen. Tapetflikar ska inte vara lika fascinerande att riva sönder vid den åldern, men hon fastnade någonstans i bebis-stadiet haha, så var glad över att slippa den biten iaf! 😉

  • Cinderalley

   Haha ja båda mina katter har en del knasiga saker för sig också, men de har i alla fall (typ) slutat att förstöra saker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *