Bra saker,  Livet är en fest

En lördag i fyra bilder

Jag hade en så himla himla bra dag igår, och känner att jag måste dela med mig av den här. Kanske inte helt nytt och spännande för er som följer mig på Instagram, men det kan inte hjälpas.

lordag1
Började dagen med att färga håret (mitt hår är inte svart längre, men det får bli ett annat inlägg). Sen satte jag mig på hojen och körde de 6 milen hem till M i Carlsbad. Perfekt start på dagen med andra ord.

lordag2
Det var så fint väder ute att vi inte kunde låta bli att åka ner till stranden. M och hans unge grävde efter sandkrabbor mellan vågorna, och jag gick mest runt barfota i sanden och njöt av vädret. Vi har haft den kallaste vintern på 6 år i San Diego så det här var välbehövligt. Sen åt vi en sen lunch, köpte glass samt åkte hem till vår kompis Mel som fyllde år en liten stund.

lordag3
Senare på kvällen åkte jag ner till punkbaren Shakedown för att se två svenska rock’n’rollband spela, nämligen Crash Diet och Crucified Barbara. För typ 10 år sen spelade mitt gamla band tillsammans med Crucified Barbara på Kafé 44 i Stockholm och någon gång i Visby också om jag inte minns fel. Jag hängde med bandet efter spelningen och alla var både förvånade och peppade över att träffa mig där. Liten värld, liksom. Samt: kul att få prata svenska en kväll.

lordag4
Jag fick med mig Tori, Tania, Dennis, Jess, Nina och Danielle som var (nästan) lika peppade som jag på lite svensk rock’n’roll. Jag drack en (1) öl på hela kvällen och kom inte hem förrän efter klockan 2 på natten. Känner mig som världens party animal alltså.

7 Comments

 • bela

  den nya hårfärgen ser väldigt bra ut. jag inväntar inlägget om det, då jag förhoppningsvis får veta vilken färg du använt. mycket bra (Y)

  • Cinderalley

   Tack tack! Det kommer när jag har bestämt mig för vilken färg det egentligen ska bli, just nu är det mest någon obestämt nyans av orange haha.

 • Sarah E

  hur varmt är det borta hos dig egentligen just nu? vi åker till vegas- grand canyon – los angeles om två veckor och är i USA två veckor, känns som att det är svårt o få nått grepp om hur varmt det är?

 • Cinderalley

  Ha, ja det är lite svårt att få grepp om just nu, även för oss som bor här. Det har varit ganska kallt de senaste månaderna men nu tycks det ha vänt. Vi hade 20 plusgrader hela helgen i San Diego och det brukar alltid vara snäppet varmare i LA, men jag har ingen aning om hur det ser ut i Vegas.

 • Anja

  Vet inte riktigt, min kompis har biljetterna och jag har varit lite blase eftersom jag har sett dom (Crashdiet) nagra ganger redan. Tror jag sag Crucified Barbara i Sthlm nan gang for lange sen eller sa var det bara konstertaffischen, haha! Har vart pa for manga spelningar genom aren… Men hoppas det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *