Livet är en fest,  Motorcyklar

Helgen som gick i två bilder

Men neeeeej, jag var ju så duktig och hade lyckats blogga varje dag i säkert två veckor, men så blev det helg och på helgen är jag verkligen sämst på att både läsa bloggar och att blogga. Men så kan det vara. Det får vi helt enkelt ta igen med att återinföra ett gammalt beprövat koncept i den här bloggen: Helgen som gick i två bilder.

helg1
I fredags mötte jag upp Nina och eftersom hon är min enda tjejkompis som kör motorcykel så tog vi hojarna till Baja Betty’s för en liten mexikansk middag. Runt 20-tiden var vi båda så trötta att vi åkte hem igen, istället för att fortsätta kvällen på en bar med ett gäng andra vänner. Så kan det gå när man har jobbat hårt hela veckan.

helg2
I lördags tillbringade jag nästan hela dagen i M:s garage och fixade och donade med nya hojen. Den är i bra skick men behövde justeras lite här och var. Jag älskar att hålla på och ta isär och sätta ihop igen på det här viset, man lär sig så himla mycket om hur ens maskin funkar och sånt är ju rätt bra att kunna.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *