Musik,  Nostalgi

Jag är ett freonbaserat ollon

Idag kom jag av en händelse att tänka på ett gammalt plojband som jag spelade i när jag gick i högstadiet. Det var Christian och Calle från min klass på bas och gitarr och sång, och jag spelade trummor. Bandet hette (av någon anledning) “Jag är ett freonbaserat ollon” och vi repade på fritidsgården i Vällingby någon gång i veckan. Nu googlade jag vårt låtnamn och hittade till min stora glädje en GAMMAL HEMSIDA! (Tack Angelfire för den diskreta reklamen, samt: kul att jag faktiskt jobbar som webbdesigner nu. Jag borde skjutas för den där designen.)

Man kan dessvärre inte ladda ner några mp3:or längre, men däremot går det fortfarande att läsa våra briljanta låttexter. Vår absoluta hitlåt var “Sången till Bert-Åke Varg” tätt följd av “Åh en toalettstol bland de höstfärgade löven”. Alltså? Jag fattar inte var vi fick allt detta trams ifrån, men jag har på riktigt ont i magen av skratt just nu.

freon2

SÅ. HIMLA. DUMT.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *