Nostalgi,  Vardagsfilosoferande

La familia

Det värsta med att ha flyttat till andra sidan jorden är att jag saknar min familj så himla mycket. Eller, det kommer och går, men just nu är jag inne i en period då jag saknar mina föräldrar och syskon mer än vanligt. Det var ganska exakt ett år sen jag träffade min mamma sist, och pappa och syskonen har jag inte träffat sen jag var i Sverige och hälsade på i augusti 2011. Vi håller kontakten via Facebook, email, Skype och telefon, men det är ändå inte samma sak. Och det suger.

Men samtidigt är det kanske dumt att klaga just nu. Nästa vecka åker jag nämligen till New York för att få tillbringa lite kvalitetstid med min pappa och hans fru. Och om en dryg månad kommer min mamma hit för sin traditionsenliga vårvecka i San Diego. Nu ska jag bara komma på ett sätt att få hit min syster och mina bröder också. Kan bli en aning knepigare.

familia2
Med pappa, lillebror, faster och kusin.

familia3
Med lillebror, mamma och lillasyster.

(Kul att jag har samma tröja på mig på båda bilderna också, fast de är tagna vid olika tillfällen. Hej garderobskris.)

0 Comments

 • Jennie

  Måh, det sjuka är ju att jag TYP känner samma sak, fast jag bor i Uppsala och både min och min killes familjer bor i Norrbotten.. Att de lever ett helt annat liv som vi inte deltar i, det är sorgligt ibland! Men jag skulle aldrig vilja flytta dit och bo ens i samma stad, så, well, “bara” att äta upp och och komma över det..

  • Cinderalley

   Hah ja, det är lustigt det där. Min lillebror bor i samma stad som mina föräldrar men de ses typ aldrig ändå för att han jobbar så mycket. Och här sitter jag på andra sidan jorden och ÖNSKAR att jag bodde i samma stad som min familj!

 • Gunnie

  Jag försöker trösta mig med att om man nu måste ha en dotter som bor så långt borta, så finns det sämre ställen än San Diego! Ska bli så roligt att träffa dig och så härligt med lite värme för en frusen själ! <3

 • Ida

  Jag satt och kolla igenom några bloggar och helt plötsligt hittar jag din, alltså hur ska jag kunna säga det här. JAG VAR FAST DIREKT! Jag älskar din stil, jag älskar din blogg å ja. You go girl!

  • Cinderalley

   Nej det kan jag verkligen tänka mig… ytterligare en av alla anledningar till att jag inte vill ha egna barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *