Irritationsmoment

Man vet att det kommer bli en bra dag när ens yoghurt försöker ta död på en

glass

Den här dagen började med att jag hittade en jättestor glasbit i min frukost. Eller, jag hittade den i min mun när jag tog en tugga av frukosten. Sen tappade jag ett ägg på golvet och brände fingret på en kastrull. Ska bli himla spännande att se vad resten av den här onsdagen har att erbjuda.

0 Comments

  • Angelica

    Stäm dem! 😀 Det är väl så det går till i USA? Skicka åtminstone ett klagobrev! Min kompis hittade glas i sin pulvermjölk en gång och hörde av sig till företaget och klagade. De hävdade dock att glaset omöjligt kunde hamnat i förpackningen under tillverkningsprocessen och vad jag kommer ihåg fick hon väl inte ens pengarna tillbaka.

    • Cinderalley

      Alltså, I wish! Tror dessvärre inte att glasbiten kom från yoghurtpaketet, utan från en glasburk jag råkade slå sönder i köket för ett tag sen och tydligen inte lyckades städa upp ordentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *